fbpx
Сьогодні
Фото 13:11 01 Сер 2021

В Україні вперше створили цифрову інстаблогерку

Студія FFFACE.ME створила діджитал інфлюенсерку, на ім'я Астра Стар. Це перша в Україні цифрова блогерка в Instagram. У студії запевняють, вона зможе бути перспективним партнером не тільки для брендових, а й для культурних та некомерційних колаборацій.

Про це пише Telefraf, повідомляє Рубрика.

Основні теми профілю інфлюенсерки – це лайфстайл, фешн та технології. Наприклад, на перших світлинах свого акаунту в Instagram Астра позує на фоні готелю Bursa, одягнена в українські бренди: Ksenia Schnaider та POUSTOVIT, а в наступних постах вирушить до Кооперативу для нетворкінгу.

Перша цифрова блогерка Астра Стар

Астра може знімати фото та відео, постити сторіз, тестувати Інстаграм-фільтри. Крім того, вона може подорожувати, брати участь в івентах, зустрічатися з будь-якими людьми, а також виходити у прямі етери.

Цифровий аватар Astra Starr має власний характер та спосіб життя.

Астра Стар

"Окрім дизайну ми продумали історію і характер персонажа. Наприклад, Astra не має шкідливих звичок, займається самоосвітою, стежить за собою та трендами, намагається висловлювати свою думку щодо різних актуальних подій та комунікує з брендами та людьми", – розповідає співзасновник та СЕО FFFACE.ME Дмитро Корнілов.

За біографією, Астра – це 18-річна дівчина, що переїхала з Берліну до Києва, Лев за знаком зодіаку, сапіосексуалка, займається йогою та самоосвітою, обожнює моду і стиль та міксує трендові речі зі знахідками на секонд хендах. Наразі опинилася у знайомих в Києві, але куди поїде далі – залежить від професійних планів.

Перша цифрова блогерка Астра Стар2

Життя інфлюенсерки буде розвиватися в реальному часі й включатиме передбачувані для її статусу і віку активності.

Блогерка буде регулярно публікувати нові дописи, а також планує чимало колаборацій з локальними та міжнародними брендами.

Астра Стар

Студія запевняє, що такий інфлюенсер є перспективним партнером для бренду, оскільки необмежений у своїх можливостях та може створювати будь-який контент, який створюють реальні блогери.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Astra Starr (@starr.astra)

Довідка

Цифрові інфлюенсери – це 3D віртуальна модель.

На сьогодні вони відвідують покази мод і виставки, дають інтерв'ю і беруть їх у знаменитостей, рекламують бренди й навіть пишуть треки. Такі блогери вже вийшли за рамки віртуального світу і склали конкуренцію живим блогерам й стали потужним маркетинговим інструментом.

Найвідомішою цифровою інфлюенсеркою є @lilmiquela в якої 3 мільйони підписників.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: