fbpx
Сьогодні
14:08 01 Сер 2021

Поліція затримала чоловіка, який пошкодив "міст Кличка": йому загрожує до 5 років ув'язнення

У Києві затримали чоловіка, який "перевіряв на міцність" пішохідно-велосипедний міст.

Як повідомили у поліції, гість столиці пошкодив два інформаційно-макетних скла.

Оперативники управління карного розшуку главку спільно із слідчими районного управління поліції встановили особу порушника.

"Ми переглянули записи з камер відео спостереження, на яких невідомий пошкодив скляні макети, після чого втік. У Києві була введена спеціальна поліцейська операція та менш ніж за добу ми виявили уродженця Луцька, 1997 року народження, у одному із хостелів столиці. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", – повідомив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Поліцейським чоловік пояснив, що приїхав до столиці на відпочинок, а гуляючи по мосту, вирішив перевірити інформаційні споруди на міцність і розбив їх. Наразі з ним спілкуються слідчі.

Чоловік, який пошкодив міст Кличка

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: