fbpx
Сьогодні
08:53 01 Сер 2021

Перше "срібло" для України: Михайло Романчук зайняв друге місце з плавання на Олімпіаді в Токіо

English version here

Український плавець Михайло Романчук до бронзи на дистанції 800 м вільним стилем додає срібло на 1500.

Як зазначає пресслужба НОК України, Романчук фінішував з другим часом 14.40,66 і таким чином приносить Україні першу срібну і шосту загалом олімпійську нагороду Токіо-2020.

Перше місце посів Роберт Фінке (США) з результатом 14:39.65, а на третьому місці Флоріан Велбрук (Німеччина) з результатом 14:40.91

Ще один українець, Сергій Фролов, посів восьме місце з результатом 15:04.26.

"Є дві медалі – задоволений цим результатом. Вперше за три роки вдалося обігнати німця, але з'явився новий швидший суперник", – відзначив рівненський спортсмен та висловив сподівання, що вже на наступних Іграх зуміє зібрати повний комплект олімпійських нагород.

"Дуже тяжкі змагання видалися. Незвичний режим, організм до такого просто не звик. Звичайно, хочеться більшого. Але ми не здаємося, і як би складно не було, будемо працювати і рухатися далі… Як мінімум до Парижа-2024".

Перемога Михайла Романчука

Перемога Михайла Романчука

Перемога Михайла Романчука

Перемога Михайла Романчука

Михайло Романчук

Наразі у скарбничці української збірної шість олімпійських нагород — п'ять бронзових та одна срібна. Дар'я Білодід відзначилася в дзюдо, Ігор Рейзлін — у фехтуванні, а Олена Костевич та Олег Омельчук — у командній стрільбі, Еліна Світоліна – у тенісі, а Михайло Романчук — дві медалі з плавання.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: