fbpx
Сьогодні
16:20 31 Лип 2021

Милованов пояснив, чому побився з Данилюком

За словами радника голови ОП Тимофія Милованова, колишній секретар РНБО Олександр Данилюк вдарив його, бо Данилюка не допустили до конкурсу на главу Бюро економічної безпеки.

Про це він розповів на своїй Facebook-сторінці, пише Рубрика.

"Вчора Олександр Данилюк вдарив мене. Що відбулось якщо забути про прізвища? Кандидат на голову Бюро Економічної Безпеки запросив до себе на день народження голову конкурсної комісії з відбору голови. І вдарив його. Чому? Бо кандидату не сподобалось рішення комісії про його відсторонення від конкурсу", – пояснює Милованов.

Він стверджує, що Данилюк вважає себе "реформатором". Хоча, за його словами, через тиск на комісію, яка обирає главу БЕБ, Данилюк – "гопнік".

"Подумайте, чи хочете ви мати головою БЕБ людину, яка б'ється замість того, щоб правильно заповнити документи або піти в суд оскаржити рішення про відмову в допуску до конкурсу, якщо вона вважає себе правою", – наголосив радник Єрмака.

Милованов додав, що посада голови БЕБ вимагає сильної психічної стабільності, а Данилюк "показав, як він реагує на стрес".

Запрошення Милованова на день народження Данилюка Запрошення Милованова на день народження Данилюка

Також, за його словами, кандидати, яких не допустили, будуть намагатись дискредитувати конкурс через використання недоброчесних правоохоронців і про це йому казав сам Данилюк.

Милованов запевняє, що вони з Данилюком друзі і він не знав про рішення комісії, коли приймав запрошення на день народження: "Його дії були неадекватні. І таке неприйнятно. Але це окремий епізод. В цілому він нормальна людина".

Він також додав, що спочатку розмова з Данилюком була конструктивною, а потім він став неадекватним.

Запрошення Милованова на святкування [/caption]
Запрошення Милованова на день народження Данилюка

Запрошення Милованова на святкування

Также, по его словам, кандидаты, которых не допустили, будут пытаться дискредитировать конкурс через использование недобропорядочных правоохранителей и об этом ему говорил сам Данилюк.

Милованов уверяет, что они с Данилюком друзья и он не знал о решении комиссии, когда принимал приглашение на день рождения: "Его действия были неадекватны. И такое неприемлемо. Но это отдельный эпизод. В целом он нормальный человек".

Он также добавил, что сначала разговор с Данилюком был конструктивным, а потом он стал неадекватным.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: