fbpx
Сьогодні
19:38 31 Лип 2021

$2 мільйони за укол. 2-місячній дівчинці з Києва потрібні найдорожчі у світі ліки

У маленької Діани Бєкіної з Києва спінальна м'язова атрофія першого типу. Врятувати її може один укол Zolgensma – найдорожчого у світі препарату.

Діана народилася 22.05.2021, їй поставили страшний діагноз СМА 1 (спинальна м'язова атрофія). Врятувати життя дитині може всього 1 укол, але вартість уколу понад 2 000 000 у.о.

"Ми довго готувалися до (здавали багато аналізів і тестів), робили все правильно під час вагітності, також намагалися дати максимум після народження. На 14 день ми почали помічати, що дитина стала менше рухатися. Звернулися до фахівців і почалися наші муки… Аналізи, тести, огляди та 3 тижні очікування основного генетичного аналізу. Найстрашніше підтвердилося. Нам поставили діагноз СМА тип 1", – пишуть батьки.

Укол потрібно зробити якомога швидше, щоб дитина могла повноцінно існувати, оскільки дуже швидко атрофуються життєво важливі функції.

Всім хто небайдужий і має можливість допомогти, абсолютно будь-якою сумою можуть це зробити перейшовши на сторінки збору коштів дівчинки в соціальних мережах:



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: