fbpx
Сьогодні
09:20 30 Лип 2021

Вибухи поштоматів: "Нова пошта" анонсувала нововведення для безпеки співробітників та клієнтів

Одразу у двох поштоматах "Нової пошти" ㅡ у Києві та Одесі ㅡ сталися вибухи. Унаслідок вибухів ніхто не постраждав. Поліція розслідує обставини інцидентів, а в компанії заявили про нововведення для безпеки співробітників та клієнтів.

Як зазначають у "Новій пошті", вибух у комірці поштомата в Києві стався у ніч на 29 липня, передает Рубрика.

За даними Нацполіції в Києві, поштомат був розташований у приміщенні одного з торгових центрів.

Попередньо правоохоронці встановили, що в одній зі скриньок поштомата вибухнув саморобний пристрій на основі піротехнічних виробів.

Згодом вибух стався і в комірці поштомата в Одесі. Вибухотехніки встановили, що в одній зі скриньок спрацював саморобний пристрій, який складався з електротаймера, акумуляторної батареї, петарди, паперу та поліетилену.

Залишки від саморобного пристрою направили на експертизу.

За фактами вибухів правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

У "Новій пошті" пообіцяли всіляко сприяти розслідуванню інцидентів та вирішили встановити на всіх терміналах і депо рапіскани, рентгенотелевізійні установки для перевірки посилок.

Окрім того, у компанії хочуть почати співпрацювати з кінологічними службами в усіх регіонах для виявлення підозрілих посилок і вантажів та впровадити процес повної ідентифікації клієнтів.

"Ми розуміємо нашу роль у суспільстві й робимо все, що від нас залежить, для створення безпечного простору. На жаль, злочинці є всюди", ㅡ зазначили в "Новій пошті".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: