fbpx
Сьогодні
17:02 30 Лип 2021

Олімпіада 2020: плавці Романчук та Фролов вдруге пройшли у фінал

Українські плавці Михайло Романчук, який вже є призером Ігор, та Сергій Фролов вдруге пройшли у фінал на Олімпіаді-2020. Цього разу українці виступлять на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Про це повідомляє УНН.

Формат змагань у плаванні у цій дисципліні передбачав чотири кваліфікаційні запливи, в яких виступили 28 плавців. У фінал мали пройти вісім спортсменів, що показали найкращий час, незалежно від запливу.

Фролов та Романчук проводили другу кваліфікацію на Олімпійських Іграх у Токіо. Перед цим вони змагалися у фіналі запливу 800 метрів вільним стилем, де Романчук здобув бронзову нагороду.

Українським плавцям вдалося вийти у фінал Олімпіади-2020 і цього разу.

Фролову у третьому запливі вдалося показати третій результат. На фініші його випередили лише німець Флоріан Вельброк, а також британець Деніел Джервіс. Для того, щоб відібратися у фінал, Фролову було достатньо, щоб у запливі Романчука його випередили не більше п'яти плавців.

У четвертому запливі Романчуку довелося пливти разом із Робертом Фінком та Грегорі Палтінері — плавцями, які його випередили у фіналі 800 метрів. Українець розпочав поступово нарощувати швидкість. На стартових 200 метрах Романчук йшов сьомим, проте через наступні 200 м вже був другим.

На фініші Романчук зміг випередити Фінка та знову виграти заплив у кваліфікації. Фролов також її подолав за підсумками виступів усіх спортсменів, у нього шостий час.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: