fbpx
Сьогодні
14:12 30 Лип 2021

МЗС закликає українців не відвідувати регіони Туреччини, що охоплені пожежами

Міністерство закордонних справ України закликало українських громадян утриматись від відвідин охоплених пожежею регіонів на Середземноморському узбережжі Туреччини.

Про це йдеться в оприлюднених у п'ятницю рекомендаціях українського МЗС, передає Рубрика.

"28 липня аномально високими температурами повітря були спровоковані й розповсюдились лісові пожежі в південно-західних регіонах Туреччини з високою концентрацією туристичних об'єктів, зокрема, провінціях Анталія, Адана, Мерсін та Мугла, які є популярними напрямками для відпочинку українських туристів", – наголосили в міністерстві.

Відзначається, що є жертви серед місцевого населення, постраждали і перебувають під загрозою окремі об'єкти туристичної інфраструктури в містах Бодрум, Мармарис тощо.

"З урахуванням непрогнозованого подальшого розвитку надзвичайної ситуації закликаємо громадян України утриматися від поїздок до уражених стихією регіонів", – закликало міністерство.

Як повідомляла Рубрика, напередодні у провінції Мугла лісові пожежі підійшли впритул до кількох готелів, туристів довелося тимчасово евакуювати на пляж.

Внаслідок масштабних пожеж на середземноморському узбережжі Туреччини загинули вже 4 людини та понад 180 потрапили до лікарень.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: