fbpx
Сьогодні
18:03 29 Лип 2021

Нормандський формат і "Північний потік-2": у "Слузі народу" розповіли, що обговорять Зеленський і Байден

English version here

Під час своєї зустрічі президенти України та США Володимир Зеленський і Джо Байден обговорюватимуть газопровід "Північний потік-2", енергетичну безпеку, Нормандський формат і припинення війни на Донбасі.

Про це на каналі "Україна 24" заявив нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Президент ставитиме питання і про "Північний потік-2 ", про енергетичну, національну безпеку, про залучення так чи інакше США до Нормандського формату. Ми спробуємо пояснити, як ми бачимо виконання Мінських угод, як ми бачимо мирний процес. Треба піднімати питання і про обсяги військової допомоги, їх точно можна збільшувати, ми очікуємо від американського народу більше допомоги. Звичайно, це економічні питання, захист інвесторів", – сказав Корнієнко.

Нардеп упевнений, що Україна виконує реформи, однак з виконанням деяких є проблеми.

"Я думаю, нам тут є чим похвалитися, відзвітувати, що за ці два роки в цій сфері зроблено. Ну і, звичайно, це пакети реформ, про які нам колеги не втомлюються нагадувати, а ми не втомлюємося їх робити. У нас в підвішеному стані реформа корпоративного управління, яка є дуже важливою для партнерів, реформа Антимонопольного комітету. Думаю, всі ці питання будуть ставитись на зустрічі (в Вашингтоні – ред.)", – сказав Корнієнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: