fbpx
Сьогодні
Новини компаній 10:29 27 Лип 2021

АТБ підвів підсумки півріччя: товарообіг зріс на 20% та відкрито 42 нових магазина

English version here

За результатами роботи шести місяців 2021 року Корпорація «АТБ» збільшила товарообіг на 20% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Таким чином, наразі він складає 85,3 млрд грн (з ПДВ та акцизами) проти 70,7 млрд грн у першому півріччі 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Корпорація вже п'ятий рік поспіль демонструє високі темпи приросту товарообігу:

  • 80,2 млрд грн (з ПДВ) у 2017 році
  • 103,9 млрд грн (з ПДВ) у 2018 році
  • 126,8 млрд грн (з ПДВ) у 2019 році
  • 149,8 млрд грн (з ПДВ) у 2020 році

Відповідно, збільшуються обсяги сплати податків та зборів до бюджетів різних рівнів.

Стабільне зростання товарообігу є результатом як розширення торгової мережі компанії, яка налічує сьогодні 1239 магазинів, так і впровадження нових технологій, вдосконалення виробничих, логістичних та маркетингових процесів, підкреслив генеральний директор Корпорації «АТБ» Борис Марков. Важливо відзначити, що збереження високих темпів розвитку Корпорації відбувається в умовах всесвітньої епідемії коронавірусу, яка поставила перед операторами продовольчого ринку надскладні завдання збереження стабільного стану соціальної та продовольчої безпеки.

АТБ маркет

У поточному році Корпорація «АТБ» відкрила 42 нових магазинів та провела реконструкцію ще 14 торгових точок. Наразі компанії володіє мережею з 1239 магазинів у 322 населених пунктах 24 областей України.

Нарощування торговельної мережі Корпорації «АТБ», зокрема у Західному та Південному регіонах України, послідовно здійснюється вже кілька років поспіль на основі розробленої менеджментом довгострокової стратегії, яка передбачає поєднання зростання кількісних показників у комплексі із впровадженням передових світових технологій, а також кадровою роботою. Із 2017 року магазини «АТБ» відкриваються в оновленій концепції, вже сьогодні третина торговельної мережі Корпорації працює у нових форматах. За словами Генерального директора «АТБ-Маркет» Бориса Маркова, це виправдані інвестиції, адже ці магазини показують більш високі результати за всіма показниками, у порівнянні з традиційними маркетами мережі.

Також Корпорація продовжує роботу з розвитку та модернізації логістичної інфраструктури, зокрема, будівництва нових розподільчих центрів у Західному та Південному регіонах України, що дозволить істотно наростити обсяги вантажообігу.

АТБ маркет

Довідка. Корпорація «АТБ» – об'єднання великих українських підприємств, що здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу, як роздрібна торгівля, управління активами, виробництво і продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку. На підприємствах Корпорації «АТБ» працює понад 70 тис. співробітників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: