fbpx
Сьогодні
13:28 26 Лип 2021

У Канаді планують організувати остаточне складання українських літаків "Антонов"

English version here

antonov.com

У провінції Квебек для просування на міжнародних ринках літаків, розроблених та виготовлених на ДП "Антонов", створили компанію "Антонов-Канада" – там планують організувати остаточне складання моделі Ан-74ТК-200.

Про це повідомляє пресслужба "Укроборонпрому" та канадської Capital Hill Group.

Остаточне складання моделі буде організовано на виробничих потужностях в Україні та Канаді. Вже триває проєктування модифікацій, проєкт одразу готують за критеріям сертифікації Канадського авіаційного управління, що може пришвидшити цей процес у майбутньому, кажуть в "Антонові".

Головним завданням компаній ДП "Антонов" та "Антонов–Канада" є організація співпраці та налагодження роботи конструкторського бюро з досліджень та розробок, попередніх опрацювань та випробувань, на основі яких виготовляється модель літака для льотних випробувань.

Найбільш перспективною для реалізації цієї мети є модель літака Ан-74ТК-200, розроблена КБ "Антонов". Він призначений для перевезення 52 пасажирів, вантажів вагою до 10 тонн, а також змішаних пасажирських та вантажних перевезень на міжнародних повітряних маршрутах короткої та середньої дальності.

Також літак можна використовувати в особливо суворих умовах експлуатації, що є його ринковою перевагою. Водночас, ці літаки критично залежні від використання значної кількості російських компонентів. Вони не відповідають сучасним вимогам, що не дозволяє отримати сертифікацію на європейських та американських ринках.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: