fbpx
Сьогодні
09:23 26 Лип 2021

Найтитулованіша українка Харлан покинула Ігри у Токіо і звернулась до фанатів

English version here

Українська шаблістка Ольга Харлан програла в 1/16 фіналу змагань на Олімпіаді-2020 в Токіо. У Instagram вона розчаровано підсумувала свій виступ.

Українка Ольга Харлан поступилася в першій же своїй сутичці на Олімпіаді-2020. Шаблістка програла китаянці Ян Хен'юй з рахунком 12:15. Після сенсаційної поразки українка припинила виступи на Іграх у Токіо.

"Розчарувала саму себе? Так. Чи відчуваю я себе слабкою? Так. Чи винен в цьому хтось крім мене? Ні. Ми самі господарі своєї долі і життя. Сьогодні я не змогла впоратися саме з емоціями. Іноді емоції керують нами. Сьогодні так було і зі мною. Півтора року без змагальної практики – мабуть вплинуло на мене. Те, що було сьогодні, важко назвати фехтуванням. Таке буває. Дуже шкода, що сьогодні саме цей день", – написала Харлан у Instagram.

Українка також заявила, що зараз хоче відпочити від шаблі та фехтування.

"Зараз я дуже хочу відпочити морально. Хочу пожити життя без шаблі. Хочу прокидатися і не думати, скільки днів залишилося до Олімпіади. Втомилася. Я ніколи не була така відверта у соціальних мережах. Просто розумію, що буде багато питань. Так що, може, моїм маленьким одкровенням їх буде менше", – йдеться у дописі Ольги Харлан.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kharlan Olga (@olgakharlan)

Зазначимо, що за свою кар'єру Ольга Харлан завоювала 4 олімпійські медалі (1 золото, 1 срібло і 2 бронзи), є шестиразовою чемпіонкою світу і восьмиразовою чемпіонкою Європи. Вона є найтитулованішою українською спортсменкою.

На Олімпіаді-2020 збірній України нагороди принесли дзюдоїстка Дар'я Білодід у категорії до 48 кг та фехтувальник Ігор Рейзлін у змаганнях шпажистів. З двома бронзовими нагородами наша олімпійська команда займає в загальному медальному заліку 32-е місце.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: