fbpx
Сьогодні
09:52 25 Лип 2021

У Львові створять дитячу кіношколу

До кінця вересня у Львові відкриють дитячу кіновідеошколу, на створення якої вже виділили 450 тис. грн.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації.

За інформацією, закуплять потрібну техніку, зокрема: відеокамери, монтажний стіл, звуковий пульт, освітлення, комп'ютерні програми для обробки відео.

"Гурток запрацює із середини вересня. До цього часу маємо закупити більшу частину необхідного обладнання. До кіношколи наберемо дві групи по 15 – 25 дітей, наступного року кількість дітей будемо збільшувати. Курс розрахований на три роки, а гурток вестиме режисер Богдан Кривень", – зазначив керівник "Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді" Святослав Опенько.

До слова, департамент освіти та науки також планує провести конкурс відео робіт, присвячених 30-ій річниці Незалежності, а також підготувати онлайн майстер-клас з підготовки якісного відео для YouTube.

"Зараз ми працюємо над положенням конкурсу, визначенням критеріїв оцінювання, складом конкурсної комісії. За попереднім задумом роботи повинні бути тематичними, як от історія малої батьківщини чи школи або навіть сімейна історія. Діти зараз багато знімають, викладають в Youtube. Чому б їм не показати як вони розуміють незалежність нашої держави", – наголосив режисер Богдан Кривень.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: