fbpx
Сьогодні
12:17 25 Лип 2021

Трамп розкритикував Байдена за сприяння завершенню "Північного потоку-2"

Фото Reuters

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що президент Джо Байден не став на заваді завершенню будівництва газопроводу "Північний потік 2", це дозволить Росії отримувати "мільярди і мільярди доларів".

Під час виступу в Арізоні він сказав, що "зупинив" будівництво проєкту, а Байден допустив, що газопровід буде добудований "за кілька місяців", передає Інтерфакс-Україна.

Він нагадав, що раніше попереджав канцлера ФРН Ангелу Меркель, що США витрачають "мільярди на захист" Німеччини, а вона "платить Росії мільярди" за поставки газу.

Він знову заявив, що зазнав поразки на президентських виборах лише тому, що їх результати були підтасованими, назвавши вибори "найбільш ганебними і корумпованими" в історії.

Трамп сказав, що нинішня адміністрація "багатіє завдяки Китаю". Як приклад він навів обвинувачення Хантера Байдена – сина президента – в тому, що російські спецслужби зламали його ноутбук.

"Він заявив, що це була Росія…, Росія, як завжди. Звернули увагу, що це не Китай, а саме Росія? Це тому, що коштом Китаю, а не коштом Росії вони багатіють", – сказав екс- президент.

За його твердженням, він, коли був при владі, проводив найбільш жорстку політику щодо Росії, але при цьому підтримував добрі стосунки з російським президентом Володимиром Путіним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: