fbpx
Сьогодні
12:00 24 Лип 2021

Ткаченко розповів, що наступними під санкції можуть потрапити російські ОТТ-платформи

Запровадження санкції проти Wildberries було ініціативою Мінкульту й надалі міністерство планує заборонити російські ОТТ-платформи.

Про це він повідомив у Telegram, передає Рубрика.

Ткаченко підкреслив, що віднині підсанкційний Wildberries продавав російську пропаганду та форму російських солдатів.

"Вдячний Президенту та РНБО, що підтримали нашу ініціативу та ввели санкції проти цієї компанії. Це ще один крок у боротьбі за очищення українського інформаційного простору від російської експансії", – зазначив міністр.

"Антиукраїнським тезам, книгам, наративам – не місце в Україні. МКІП робитиме все можливе, щоб протистояти інформаційним загрозам. Наступний крок – російські ОТТ-платформи", – анонсував Ткаченко.

Довідка

ОТТ (від англ. Over-the-top media service) – це послуга потокового мультимедіа, пропонується безпосередньо глядачам через Інтернет, оминаючи платформи кабельного, ефірного та супутникового телебачення — компанії, які традиційно виступають контролером або розповсюджувачем такого контенту.

До ОТТ відносяться такі популярні сервіси, як Netflix, YouTube TV, Disney +, iTunes Store, Amazon Prime Video, а також месенджери.

Нагадаємо, учора 23 липня президент України Володимир Зеленський увів у дію санкції щодо Wildberries та її засновниці, яка є найбагатшою жінкою Росії.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: