fbpx
Сьогодні
18:53 21 Лип 2021

В Україні набули чинності закони про звільнення від відповідальності за ухилення від сплати податків та ЄСВ

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов розповів, що буде з чиновниками, які не складуть тест на знання державної мови. Він також виключив корупційну складову під час складання іспиту.

Про це повідомляє "Україна 24".

"Закон один для всіх – чи працює людина або претендує на посаду в секретаріаті Кабміну, або це місцева адміністрація. Є можливість протягом 4 місяців перездати це тестування", – сказав міністр.

Немчінов пояснив, що складати іспит з державної мови чиновникам було потрібно і раніше, але тепер вони зобов'язані документально підтвердити його результат.

"Звичайно, така норма була присутня, не було вимоги з приводу підтвердження цього рівня у вигляді свідоцтв, які зараз будуть видаватися за підсумками проведення тестування. Така норма існувала ще й щодо деяких категорій посад, де є визначення іноземної мови, але більшість фахівців її не проходять або не показують необхідний рівень", – зазначив він.

Міністр додав, що корупційна складова під час складання цього тесту виключена, оскільки чиновники не контактують з людиною, яка визначає рівень їх знання державної мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: