fbpx
Сьогодні
18:52 20 Лип 2021

В України з’явилася стратегія популяризації туристичного бренду

Стратегія визначає формати, канали та практичні кроки для формування сталого туристичного іміджу України та системного залучення іноземних туристів засобами комунікації та публічної дипломатії.

Про це повідомили у Мінкульті.

Учасники також представили міжнародну інформаційну кампанію Visit Ukraine – Summer in Ukraine, яка покликана популяризувати літній відпочинок в Україні серед іноземців. Зазначається, що закордонні дипломатичні установи України вже розпочали її втілення на всіх континентах.

Кампанія містить промоційне відео, тематичну сторінку Visit Ukraine на офіційному сайті України UKRAINE.UA та кампанії в соціальних мережах іноземними мовами.

У Мінкульті зазначають, що обидва проєкти на практиці втілюють один зі стратегічних напрямів міжнародних комунікацій нашої держави — просування позитивного іміджу України за кордоном.

"Кампанія, яку сьогодні ми змогли представити, націлена на якісну промоцію України як туристичної дестинації за кордоном, що сприятиме збільшенню іноземних туристичних потоків", — зазначила Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у Telegram також зазначив, що подібні дії – лише початок. Надалі творці стратегії збирають розвінчувати міфи щодо України у світі й розповідати різноманіття відпочинку.

"Україна – надзвичайно багата історично та культурно. В нас – фантастична природа з горами, морями, каньйонами і печерами. Якщо регулярно інвестувати в галузь, економічний потенціал нашої країни від туризму може складати 7-10% ВВП. Для прикладу, в Німеччині або Грузії – це 8-9%", – вважає міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: