fbpx
Сьогодні
15:10 20 Лип 2021

Нардеп підтвердив чутки про можливу відставку міністра оборони Тарана восени

Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк підтвердив чутки про те, що восени можлива відставка міністра оборони Андрія Тарана.

Про це він повідомив у коментарі журналістам, передає УНН.

"Те, що я можу підтвердити по чутках — це пан Таран, міністр оборони. Говорять, що його замінять, говорять, що є кандидатури серед "слуг народу". Нехай це коментує коаліція. Все ж таки вони виставляють кандидатів", — розповів Железняк.

За його словами, пов'язано це, можливо з тим, що Таран, нібито, гальмує реформи. Це дивує українських західних партнерів.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" Давід Арахамія заявив, що восени в уряді відбудеться щонайменше чотири кадрових рішення. Він відмовився називати конкретні посади та особи, яких торкнуться кадрові зміни. Але водночас зазначив, що попередньо йдеться про відставку міністра оборони Андрія Тарана.

Водночас, 13 липня Арахамія спростовував інформацію щодо відставки міністра оборони Андрія Тарана та міністра юстиції Дениса Малюськи, зазначивши, що для цього немає часу.

Додамо, голова Верховної Ради Дмитро Разумков також заявляв, що питання відставки міністрів можуть вирішитися цієї осені. Зокрема, він заявив мінімум про трьох членів уряду, які претендують на звільнення.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: