fbpx
Сьогодні
12:44 17 Лип 2021

Політолог заявив, що через заяви Арестовича Україна може опинитися в міжнародній ізоляції

Фото: з Фейсбук

Позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович може спровокувати міжнародну ізоляцію України різкими заявами на адресу канцлера Німеччини Ангели Маркель.

Таку думку висловив політолог Дмитро Співак в ефірі Україна 24, передає Рубрика.

Він заявив, що наразі головною новиною у міжнародній політиці є саме заява Арестовича.

"Цитую його, радник голови Офісу президента говорить: Ангела Меркель зрадила інтереси України. Охрініти можна! Я б звернувся до Андрія Єрмака і сказав би: Андрію Володимировичу, жени Арестовича! Просто жени, він приведе нашу країну до ізоляції! Арестович звинуватив канцлера Німеччини в тому, що вона зрадила інтереси України! Він хто такий?! Вести діалог з канцлером Німеччини… Ти хто, що маєш можливість і право вести діалог з канцлером Німеччини в такому вигляді та форматі?" – заявив політолог.

Співак також вдався в питання – а чому Ангела Меркель повинна піклуватися про інтереси України?

"Вона повинна дбати про інтереси громадян Німеччини, платників податків Німеччини. Так от, платники податків Німеччини виграють від "Північного потоку-2", – зазначив він.

Нагадаємо, 16 липня Олексій Арестович заявив, що канцлер Німеччини Ангела Меркель "здала інтереси України на користь Росії", а візит президента Володимира Зеленського в Німеччину нічого не дав.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: