fbpx
Сьогодні
15:09 16 Лип 2021

Нацрада проведе позапланову перевірку телеканалу "Інтер" через "Шуріка" і "Собаче серце"

Національна рада України з питань телебачення і радіо мовлення призначила телеканалу "Інтер" позапланову перевірку через демонстрацію фільмів за участі артистів, котрих внесено до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Про це йдеться у повідомленні Нацради, передає Рубрика.

Повідомляється, що Нацрада зафіксувала на "Інтері" за період із 28 червня по 11 липня 11 радянських кінострічок, "показ яких на території України недопустимий".

Канал перевірятимуть у період із 30 липня по 13 серпня.

"Ідеться про такі фільми, як "Карнавал", "Пірати ХХ століття", "Огарьова, 6", "Сім наречених єфрейтора Збруєва", "Любов і голуби", "Москва сльозам не вірить", "Собаче серце", "Маленька Віра", "Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика", "Гараж" і "Службовий роман". Серед їх учасників (акторів, режисерів тощо) є особи, яких на державному рівні визнано такими, що створюють загрозу національній безпеці", – зазначається у повідомленні.

Зазначений факт свідчить про ознаки порушень абзацу десятого частини другої статті 6 і пункту а) частини першої статті 59 Закону України "Про телебачення і радіомовлення".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: