fbpx
Сьогодні
09:00 16 Лип 2021

Про лікарів із (не)любов’ю: платформа Bolt запускає нову кампанію

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt спільно з платіжною системою Visa і ПриватБанком запускає кампанію «Ми не любимо лікарів». Мета кампанії ― привернути увагу громадськості до відповідальної місії лікарів у період пандемії. І подякувати їм за все добро, що вони роблять для нас, незважаючи на нашу щиру нелюбов до лікування. Зі свого боку компанія Bolt висловлює подяку не тільки лірикою, але й ділом ― надаючи медикам промокоди на поїздки.

Пандемія коронавірусу ще не закінчилася, але локдаун уже позаду. І якщо під час карантинних обмежень дуже багато говорилося про потреби лікарів, то після закінчення локдауну про них майже забули. Кампанія нагадає, що лікарі важливі не тільки в період локдаунів і епідемій. Але і в спокійний час, коли найбільш бентежною подією є черга до терапевта за довідкою для басейну.

Найчастіше лікарні та поліклініки у нас асоціюються з неприємними процедурами, але ми не можемо обійтися без медичної допомоги. Навіть наша поява на світ вимагає участі лікаря. Тому компанія Bolt продовжує допомагати медичним фахівцям, надаючи їм промокоди на безкоштовні поїздки.

Про лікарів із (не)любов'ю: платформа Bolt запускає нову кампанію

«Ми не любимо лікарів і хочемо відвідувати їх якомога рідше. Але саме вони рятують наші життя, незалежно від того, чи хочеться нам із ними зустрічатися, чи ні. Завдяки кампанії «Ми не любимо лікарів» ми хочемо висловити нашу подяку до людей, які стоять на сторожі нашого здоров'я. І нагадати про те, що вони теж можуть потребувати допомоги», ― коментує Сергій Костя, маркетинг-директор компанії Bolt у країнах СНД і Східної Європи.

«Не словом, а ділом» ― саме цей слоган ліг в основу всіх дій бренда Bolt, починаючи з березня 2020 року. У нашому відео ми в певному сенсі підводимо риску під ключовим соціальним проєктом boltformedicals.com.ua, який компанія Bolt запустила вже через 2 дні після початку першого локдауну і курирує досі. Нам здається, що у нас вийшло дуже зворушливе і щире відеозвернення, в основі якого лежить правда життя. І ті фрази, що ми безліч разів могли говорити самі або чути від друзів, але які лише зміцнюють нашу любов до професії лікаря», ― коментує Влад Полонський, СЕО креативного маркетингового агентства Rockets. Growth R&D.

Про лікарів із (не)любов'ю: платформа Bolt запускає нову кампанію

Ініціатива компанії Bolt із транспортування медиків була вперше запущена в березні 2020 року. Водії компанії перевозили інфекціоністів, пульмонологів, анестезіологів, вірусологів та інших медичних фахівців, які допомагали в боротьбі з епідемією COVID-19. Під час локдауну в квітні 2021 року платформа Bolt продовжила надавати допомогу лікарям. Промокоди на безкоштовні поїздки було передано медперсоналу різних клінік Києва, Львова, Запоріжжя. Компанія Bolt також співпрацювала з донорськими організаціями «Агенти крові» і «Zdai Blood». Партнером із ініціативи стала платіжна система Visa.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: