fbpx
Сьогодні
18:55 14 Лип 2021

В України в Instagram з’явилася офіційна англомовна сторінка

English version here

Міністерство закордонних справ та Український інститут запустили офіційну сторінку України в соціальній мережі Instagram.

Про це повідомила пресслужба МЗС.

Нова англомовна сторінка @ukraine.ua має на меті просування позитивного іміджу України серед іноземної аудиторії.

"Вона уособлює сучасну країну, динамічну та інноваційну, яка перевершує очікування та закохує з першого погляду чи візиту", – зазначили в МЗС.

На сторінці @ukraine.ua відвідувачі та підписники зможуть дізнатися про популярні туристичні магніти, культурні події та фестивалі, інновації, можливості, Україну та українців.

В України в Instagram з'явилася офіційна англомовна сторінка

У оформленні сторінки використовуються світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW.

"Створення та розвиток верифікованої сторінки України в Instagram — частина стратегічної роботи МЗС з формування позитивного іміджу України за кордоном. Цього року Міністерство закордонних справ вперше затвердило Стратегію публічної дипломатії, де визначило основні підходи з формування міжнародного іміджу та репутації України", – зазначили в МЗС.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ukraine UA (@ukraine.ua)

Наразі розвиваються три офіційні канали комунікації для просування України у світі – сайт України, сторінка у Facebook та сторінка в Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: