fbpx
Сьогодні
10:24 13 Лип 2021

Морська вода біля пляжів Затоки на Одещині непридатна для купання, - МОЗ

Якість морської води за санітарно-мікробіологічними показниками біля пляжів курортної Затоки на Одещині не відповідає нормативним вимогам, тому в трьох рекреаційних зонах відпочивальникам не рекомендують купатися.

Про це повідомляє пресслужба Одеського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України, передає Рубрика.

"При здійсненні лабораторних досліджень за станом якості морської води у визначених контрольних точках на 22-х пляжах Одеси та області, які мають офіційний статус, було відібрано 139 проб, з них 93 проби на санітарно-мікробіологічні показники та 46 – на санітарно-хімічні показники", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що не відповідали гігієнічним вимогам 3 проби морської води за санітарно-мікробіологічними показниками (смт Затока Білгород-Дністровського району – прибережна зона району "Центральний", прибережна зона району "Сонячний", прибережна зона район "Лиманський").

Як повідомлялося, фахівці обласного Центру контролю і профілактики хвороб МОЗ і Держпродспоживслужби моніторять якість морської води, зокрема, біля одеських пляжів "Лузанівка", "Ланжерон", "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Чайка", "Курортний", "Золотий берег" та інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: