fbpx
Сьогодні
21:37 13 Лип 2021

Арестович: Зеленський вірить, що Путін раціональна істота

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський вибудовуватиме тактику майбутньої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним залежно від поточних міжнародних обставин.

Про це на телеканалі "Україна 24" розповів позаштатний радник глави Офісу президента України Олексій Арестович, коментуючи заяву Кремля щодо можливості зустрічі двох президентів.

"Занадто швидко змінюється ситуація. По-перше, коли буде зустріч, чи буде Меркель канцлером Німеччини під час тієї зустрічі? Що буде під час візиту до США вирішено? Зараз має бути дуже гарячий місяць. І коли саме планується і буде узгоджена ця зустріч – якщо це буде через два тижні, це одне, якщо у вересні – зовсім інша геополітична ситуація", – зазначив він

За словами Арестовича, президент "вибудовуватиме тактику цієї зустрічі відповідно до міжнародних та внутрішніх обставин".

"Думаю, що президент вірить, що Путін раціональна істота, і російське керівництво здатне під тиском міжнародної спільноти та України раціоналізувати свої інтереси й припинити війну на Донбасі, зняти з себе санкції або принаймні створити ситуацію в Євросоюзі, коли ЄС буде зацікавлений у знятті санкцій і, може, все це обговорюватиметься", – сказав радник глави ОП.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: