fbpx
Сьогодні
22:11 12 Лип 2021

В Австралії створили рекламу, яка поглинає вуглекислий газ

Австралійська компанія felix mobile намалювала в Мельбурні рекламу-мурал, яка може поглинати вуглекислий газ.

Про це пише bandt.com.au.

Реклама виконана фарбою, яку виготовила в Австралії компанія Graphenstone. Реклама поглинає стільки ж вуглекислого газу, скільки доросле дерево вагою 250 кг за пів року.

Фарба також виділяє надзвичайно низький рівень летких органічних сполук (ЛОС) порівняно з традиційними комерційними фарбами.

Мурал є центральним елементом нової національної кампанії, створеної креативною агенцією Paper Moose. Вона збіглася зі Всесвітнім днем ​​навколишнього середовища, 5 червня. Тоді у felix mobile пообіцяли посадити додатково 25 000 дерев.

Джеремі Вілмотт, креативний директор Paper Moose, прокоментував співпрацю: "Дуже корисно співпрацювати з брендом, який не тільки намагається нейтралізувати свій вплив на навколишнє середовище, а й прагне застосувати нові способи зробити це".

Келлі Ролласон, керівниця відділу продажів і маркетингу в компанії felix, сказала: "felix пишається своїм прикладом, показуючи, що мінімізація вашого впливу на планету максимізує лояльність до бренду. Рекламний щит, який споживає СО2, як дерево, є ідеальним варіантом для доповнення наших зусиль як мобільного провайдера, який ставить людей та планету на перше місце".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: