fbpx
Сьогодні
21:55 12 Лип 2021

У "Слузі народу" розповіли, коли розглянуть закон про олігархів

Фото: Рубрика

Верховна Рада розгляне закон президента України Володимира Зеленського про олігархів на початку наступної сесії. Тоді ж відбудеться голосування за законопроект №5600 про зміни ставок оподаткування.

Про це в коментарі РБК-Україна розповів народний депутат від "Слуги народу" Василь Мокан.

За його словами, на засіданні фракції "Слуга народу" нардепи обговорили підготовку законопроекту №5600 до другого читання.

"Але він запланований не на зараз, цього тижня він розглядатися не буде, в четвер лише закінчується 14-тиденний термін подачі поправок. Ця сесія закінчується 16 липня. Тому, коли він буде розглядатися – чи вже осінню, чи в якомусь позачерговому форматі – питання відкрите. Швидше за все, друге читання законопроекту №5600 і про т.зв. олігархів будуть винесені вже на початку наступної сесії", – заявив Мокан.

Нардеп додав, що зараз по законопроекту №5600 ведуться переговори. Зокрема, щодо адміністрування податків, з будівельною галуззю, з аграріями, з органами місцевого самоврядування.

"Були визначені комунікатори з цих напрямів, щоби поправками до другого читання можна було вдосконалити і максимально зняти проблемні питання", – повідомив Мокан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: