fbpx
Сьогодні
19:52 12 Лип 2021

У "Голосі" змінили голову фракції, він прокоментував

Фракція "Голос" на своєму засіданні проголосувала за звільнення з посади керівника фракції Ярослава Железняка. Своєю чергою він спростовує це.

Про це повідомляють нардепки Ольга Стефанишина та Олександра Устінова.

"Железняк давай да свіданья або в Голосі змінили голову фракції. Фракція політичної фракції Голос на своєму засіданні проголосувала за звільнення з посади керівника фракції Ярослава Железняка. Тепер тимчасово виконувати обов'язки голови фракції буде кіборг Роман Костенко, заступник керівника фракції", – написала Устінова.

Вона зазначила, що за таке рішення проголосували 11 народних депутатів, або більшість членів фракції у Верховній Раді. Лист з відповідним рішенням був надісланий спікеру парламенту Дмитру Разумкову.

"Я представляю позицію найбільшої партійної організації, яка вимагає звільнення керівника фракції та партії, – говорить Ярослав Рущишин, народний депутат та один з лідерів Голосу у Львові. – Саме тому нами було ухвалено рішення про звільнення голови фракції, адже це те, що ми повинні зробити, щоб перезапустити роботу Голосу, яка останні пів року була заблокована", – додала вона.

У свою чергу, сам Железняк наголошує, що "заяви колег прошу не сприймати як такі, що відповідають дійсності".

"З подивом дізнався, що колеги з так званої "Справедливості" щось там собі вигадали та заявляють про кадрові зміни у фракції "Голос". Нагадаю, що згідно положення про фракцію "Голос", таке рішення приймається 14 голосами. Навіть якщо б таке рішення було (спойлер: не було). Погано, що ніхто Регламент та Положення про фракцію так і не прочитав", – написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: