fbpx
Сьогодні
08:00 12 Лип 2021

Microsoft виплатить усім співробітникам по $1 500 як премію за роботу під час пандемії

Компанія Microsoft виплатить усім своїм співробітникам по півтори тисячі доларів премії. Це буде подяка за роботу під час пандемії.

Про це пише The Verge.

Як зазначила очільниця HR-департаменту компанії Катлін Хоган, премію отримають співробітники компанії і в США, і за кордоном. На неї зможуть претендувати працівники, які почали роботу в Microsoft до 31 березня 2021 року і перебувають на посадах, нижчих за віцепрезидентів.

Загалом у компанії працевлаштовані понад 175 тисяч співробітників. На виплати їм премій Microsoft планує виділити 200 мільйонів доларів. Це прибутки компанії за дві доби.

Зазначимо, що багатонаціональна корпорація Microsoft з 29 березня почала повертати співробітників до штаб-квартири у Редмонді (штат Вашингтон). Microsoft також опублікувала результати опитування після року віддаленої роботи. В опитуванні взяли участь понад 30 тисяч співробітників, які працюють повний робочий день. 73% з них заявили, що хотіли б продовжити гнучкі варіанти віддаленої роботи, а 46% заявили, що планують переїхати цього року, щоб мати можливість працювати віддалено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: