fbpx
Сьогодні
15:55 12 Лип 2021

Корнієнко прогнозує, що законопроєкт про легалізацію медичного канабісу підтримають близько 200 "слуг"

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді, народний депутат Олександр Корнієнко прогнозує, що близько 200 народних депутатів від "СН" підтримають законопроєкт про легалізацію медичного канабісу.

Про це він сказав журналістам біля будівлі парламенту, передає "Укрінформ".

"Колеги з інших фракцій підтримують. Наша фракція буде підтримувати. Не вся, зрозуміло, що є ті, хто проти цього законопроєкту (№5596 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науковій та науково-технічній діяльності" — ред.), але я думаю, що голосів 200 дамо", – сказав депутат.

Як повідомляла Рубрика, президент Володимир Зеленський ініціював позачергове засідання парламенту на 13 липня. У порядку денному 5 законопроєктів, серед яких, зокрема, проєкт закону №5596 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науковій та науково-технічній діяльності".

Народні депутати від різних фракцій і груп зареєстрували у парламенті законопроєкт №5596 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науковій та науково-технічній діяльності" 2 червня 2021 року. Мета законопроєкту — легалізація медичного канабісу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: