fbpx
Сьогодні
23:09 11 Лип 2021

Petcube створила "розумну" камеру з вбудованою годівницею

Українська Petcube представила «розумну» камеру Petcube Bites 2 Lite — пристрій дозволяє цілодобово спостерігати за своїм домашнім вихованцем, чути і говорити з ним, а ще в ньому є вбудована годівниця, щоб дистанційно годувати тварин через додаток.

Petcube Bites 2 Lite продається на американському Amazon за $ 125, передає Vector.

Petcube Bites 2 Lite передає відео з роздільною здатністю 1080p HD через ширококутний об'єктив в 160°. Пристрій одержав 8-кратний цифровий зум і нічне бачення на відстані до дев'яти метрів. В системі Vet Chat можна проконсультуватися з ветеринаром про здоров'я, поведінці і харчуванні вихованців. Зробити це можна прямо в додатку Petcube.

Власникам Bites 2 Lite доступний і сервіс Petcube Care. Він зберігає короткі відео з зафіксованими на камеру історіями подій. Bites 2 Lite реєструє руху тварин і людей, а також гавкіт і нявкання. Мінімальна вартість місячної підписки – $ 3,99.

Камера виконана в мінімалістичному білому дизайні. Восени Petcube планує випустити різнокольорові контейнери для корму. Як додатковий аксесуар почнуть продавати рожевий, блакитний або помаранчевий хопери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: