fbpx
Сьогодні
23:55 11 Лип 2021

Екорішення: Heinz представила ковпачки для банок кетчупу, що переробляються

Американська продовольча компанія, відомий виробник кетчупу Heinz почне випускати перероблювані ковпачки для банок кетчупу — через 8 років розробки

Про це повідомляє Business Wire.

Компанія створила унікальні нові кришки знаменитим віджимним пляшкам з томатним кетчупом, в результаті чого як пляшка, так і ковпачок на 100% придатні для переробки.

Відзначається, що нові екологічно чисті ковпачки, які почнуть використовуватися з 2022 року в Європі, забезпечують таку ж ідеальну подачу улюбленого кетчупу, яку ви знаєте і любите.

Через вісім років, 45 прототипів і більше 185 тисяч годин виготовлення, компанія Heinz знайшла інноваційне рішення для створення першої повністю перероблюваної стисканої пляшки, включаючи ковпачок.

Раніше компанія створила в цілому 45 різних проектів зі створення нової кришки, які були надруковані власними силами за допомогою сучасного 3D принтера. Після створення прототипів компанія Heinz виконала ретельну процедуру тестування, щоб переконатися, що ковпачок відповідає найвищим стандартам якості.

Завдяки цьому кроку близько мільярда пластикових ковпачків (приблизно стільки відправляється на звалище за рік – їх вистачило б, щоб заповнити 35 олімпійських басейнів) стануть 100% -переробними.

кетчуп Heinz

Фото: Business Wire

Першими новий ковпачок отримають кетчуп Heinz Tomato Ketchup і популярний соус Heinz BBQ.

На сьогоднішній день в пляшках з соусом Heinz використовується гнучкий клапан, який був розроблений для доставки ідеальної порції соусу при витисканні, але зазвичай було важко переробити. Нова інноваційна кришка була розроблена для того, щоб забезпечити такий же ідеальне використання кетчупу для різних страв.

Компанія Heinz прагне до скорочення відходів пакування, де це можливо, продовжуючи пропонувати велику цінність, і цей крок є частиною обіцянки Heinz зробити 100% своєї упаковки придатною для переробки, повторного використання або компостування до 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: