fbpx
Сьогодні
16:07 11 Лип 2021

Громади України будуть робити публічні сервіси доступнішими: як долучитися

Фото Unsplash

Як забезпечити доступність до публічних послуг для мешканців громад? Як налагодити інтеграцію баз даних між різними надавачами послуг? Як підняти рівень цифрових навичок мешканців громад? 

Українські громади розбудовуються і змінюються на краще. І не лише завдяки державним програмам, а й силами громадських активістів. Ви теж готові особисто долучитися до втілення позитивних змін? Тоді дізнавайтеся, що можна для цього зробити, і отримайте можливість  реалізувати власний проєкт!

Вебінар організовано у межах національного конкурсу інноваційних рішень EastCode 2021

Одна із тем конкурсу — доступність надання публічних сервісів. Вебінар допоможе зрозуміти, які саме рішення можна подати на конкурс за цим напрямом, щоб отримати грант на їхню реалізацію. 

Учасники дізнаються: 

  • які актуальні виклики постають перед громадами у сфері надання послуг, зокрема на сході України;
  • які тренди та рішення у цій сфері вже впроваджуються в Україні та світі;
  • актуальний досвід Міністерства цифрової трансформації України: які проєкти запускаються, плануються чи потребують інноваційних рішень.

Програма вебінару

  • Презентація національного конкурсу інноваційних рішень EastCode 2021 (10 хвилин).
  • Що має включати в себе доступ до публічних послуг для громад і як залучити до цього процесу різні інститути громадянського суспільства, зокрема громадські організації, який досвід вже існує в Україні та світі (35 хвилин).
  • Дискусія з експертами, питання/відповіді (15 хвилин).

Спікерка:

Анастасія Халєєва — директорка директорату функціонального розвитку цифровізації Мінцифри. Керує напрямами електронних довірчих послуг, електронної ідентифікації, забезпечення захисту персональних даних, електронної демократії та цифровізації громадянського суспільства.

публічні-сервіси

Коли: 13 липня

Час: 19:00-20:00

Реєстрація за посиланням.

Національний конкурс інноваційних рішень для громад східної України EastCode 2021 організовано Агентством інновацій Center42 та платформою кар'єрного розвитку Happy Monday у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та у партнерстві з Донецькою та Луганською ОДА за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Посилання на фб-подію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: