Футболісти тижня. Хлопцям з Троєщини, які співали гімн перед матчем, зробили сюрприз

Місцеві жителі зняли, як в одному зі столичних дворів хлопчики перед грою в футбол поклали руку на серце та виконали гімн України.

Вихід збірної України в ¼ фіналу Євро-2020 повернув віру вболівальників у те, що український футбол ще може радувати. Українських футболістів, які вчора приземлилися в Борисполі, зустрічали як героїв, проте себі в досягнення вони можуть записувати не тільки хороший результат на Чемпіонаті Європи.

Один із жителів Троєщини зняв відео, як у дворі хлопчики вишикувалися, щоб перед своїм матчем заспівати гімн. «Ще одна наша перемога!» — пише Українська асоціація футболу в Instagram.

У коментарях користувачі захоплюються патріотизмом хлопчиків, а також просять УАФ побудувати їм нормальне поле.

Маленькі патріоти зворушили до сліз мільйони українців.

І, звичайно, про них дізналися гравці національної збірної.

Хлопчики, які співали гімн у київському дворі перед грою в футбол, отримали в подарунок м'ячі та шарфи збірної.

Про це повідомляє пресслужба Деснянської РДА у Facebook.

Юних гравців з батьками запросили 6 липня на Центральну спортивну арену Деснянського району. Голова РДА Дмитро Ратніков подарував хлопчикам м'ячі і шарфи збірної, а тренер ФК Вигурівщина запропонував їм професійно зайнятись футболом.

«Ці діти — наша надія. Вони з ранніх років віддані спорту і своїй країні. Юні, сильні, патріотичні – вже скоро ці хлопці стануть надійною опорою для своїх батьків і всієї країни», — написав Ратніков у Facebook.

«За патріотизм, активну життєву позицію та прославлення нашого району хлопці будуть нагороджені футбольними м'ячами, шарфами збірної та отримають можливість безкоштовно тренуватися в муніципальному клубі ФК «Вигурівщина», — повідомляє райадміністрація.

Імена зірок соцмереж: дев'ятирічний Євген, восьмирічний Кирило та Максим, семирічний Іванко й чотирирічний Матвій.

А наступного дня президент Української асоціації футболу Андрій Павелко запросив хлопців у Будинок футболу. Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

«Відео за участі малюків, яке стало таким популярним, — найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну й патріотичну місію виконує футбол у вихованні маленьких громадян України. Щире захоплення дітей футболом і створення умов для їхнього професійного зростання — це найкращий стимул для нашої роботи з розвитку футболу. Бажаю малечі міцного здоров'я й успішної реалізації талантів!», — сказав президент УАФ.

Маленькі зірки соцмереж на зустріч прийшли разом із батьками. Хлопцям провели невелику екскурсію у навчально-тренувальному комплексі ім. В. Баннікова та в Будинку футболу. А під кінець діти зустрілися з легендами футболу Анатолієм Демяненком, Олексієм Михайличенком та гравцями збірної України Денисом Поповим і Сергієм Кривцовим.

Разом із президентом Української асоціації футболу та футболістами хлопці заспівали гімн, завдяки якому діти й прославилися.

Андрій Павелко вручив гостям пам'ятні подарунки та форму для занять футболом та на прощання пообіцяв на місці їхнього старого майданчика встановити новий, зі сучасним штучним покриттям, стадіон.

Свіжі дописи

  • Новини

У ЗСУ назвали головну мету наступу рф у Харківській області та пояснили про “сіру зону” на кордоні з росією

"Сіра зона" у Харківській області після активізації окупантів на кордоні з рф зростає. Військові пояснили,… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Майже 2 тисячі людей за добу евакуювали з районів Харківщини

Минулої доби, 10 травня, у Харківській області на тлі наступів російської федерації 1048 місцевих жителів… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

У тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині атакували російську нафтобазу: спалахнула пожежа

У тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області сталося влучання по нафтобазі російської федерації, руйнування об'єкта досить… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Військові розповіли, що відбувається на півдні на фоні російського наступу в Харківській області

Наступ російських військ у Харківській області не став тригером для активізації окупантів на південному фронті.… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Уперше за 20 років вночі Землю накрила “екстремальна геомагнітна буря”

Уперше за 20 років досягла найвищого рівня геомагнітна буря на Землі: у ніч на 11… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

В ISW назвали стратегічну мету наступу російських військ у Харківській області

Для того, щоб уможливити російське просування в інші райони сходу України, окупанти вдалися до наступальних… Читати більше

Saturday May 11th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.