fbpx
Сьогодні
17:03 09 Лип 2021

Зеленський призначив Юрія Костюка своїм радником

Президент Володимир Зеленський 9 липня звільнив Юрія Костюка з посади заступника керівника Офісу президента України Андрія Єрмака та призначив його своїм радником.

Про призначення йдеться в указі №285/2021, який опубліковано на сайті Президента України.

"Юрій Костюк, який працював заступником керівника Офісу президента України, призначений радником президента України та сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів. Також Юрій Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов та виступів голови держави", – йдеться в повідомленні.

Крім того, заступником керівника ОПУ з гуманітарних питань призначили Олексія Дніпрова, а керівницею Апарату ОПУ – Марію Вітушок.

"Володимир Зеленський переконаний, що поєднання досвіду та нових творчих підходів дасть можливість посилити Офіс президента та активізувати роботу за відповідними напрямками", – йдеться в повідомленні.

Що відомо про Юрія Костюка?

Юрій Костюк писав сценарії до серіалів та фільмів студії "Квартал 95", зокрема "Слуга народу", "Свати 5", "8 перших побачень", "Любов у великому місті 3" тощо.

У травні 2019 року президент Володимир Зеленський призначив його заступником тоді ще голови Адміністрації президента Андрія Богдана. Костюк разом з Кирилом Тимошенком відповідав за інформаційну політику АП, а потім ОПУ.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: