Нардеп, якого підозрюють у хабарництві, скоїв ДТП під наркотиками, – ЗМІ

Народний депутат Олександр Юрченко, виключений із фракції "Слуги народу" в зв'язку з підозрою у вимаганні хабара, потрапив у ДТП у Львові.

Як повідомляє "ТСН", експертиза виявила наркотики в організмі парламентаря, передає ZN.UA.

Інцидент стався у середу, 8 липня. Виїжджаючи з парковки на автомобілі Ford Mustang, Юрченко вдарив автомобіль, що стояв в заторі. Депутат спробував поїхати з місця ДТП, але не зміг через завантаженість ділянки дороги.

Водій пошкодженої машини почав відеозйомку, і Юрченко намагався вирвати у нього телефон. За словами водія, депутат погрожував "створити йому проблеми".

Свідки відтіснили Юрченка, а патрульні, котрі прибулі на місце аварії, відвезли його на огляд. Експертиза підтвердила, що екс-"слуга" перебував під впливом наркотиків. Спілкуватися з журналістами депутат не став.

Відзначимо, що в електронній декларації Юрченкао автомобіля Ford Mustang немає. Депутат задекларував тільки «корейця» Ssang Yong, що належить його батькові.

Як повідомляла Рубрика, восени минулого року член фракції президентської партії "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Юрченко став підозрюваним у вимаганні великого хабара.

За даними слідства, Юрченко через свого помічника вимагав у представника іноземної компанії 13 тисяч доларів за внесення поправок до закон про переробку побутових відходів і ще 200 тисяч – за голосування внесених поправок на комітеті. Помічника депутата Івана Фещука затримали детективи НАБУ.

17 вересня генеральний прокурор Ірина Венедиктова підписала підозру депутату, хоча до цього стверджувала, що жодних підстав для цього нібито немає.

На тлі корупційного скандалу Юрченко написав заяву і його виключили з фракції "Слуги народу".

21 вересня Вищий антикорупційний суд України заарештував народного депутата з альтернативою застави в 3 млн грн. Вже 25 вересня за нього внесли заставу.

ЗМІ повідомляли, що 11 років тому Юрченко притягувався до відповідальності за крадіжку чотирьох пляшок пива в магазині

Свіжі дописи

  • Новини

Сили оборони за минулу добу знищили ще понад 1200 окупантів та 39 ББМ

Минулої доби, 30 квітня, українські захисники ліквідували ще понад 1200 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Наслідки ракетного удару по Одесі: кількість загиблих зросла до 5 осіб та 4 людей у край важкому стані

Кількість загиблих ворожого ракетного удару по Одесі 29 квітня зросла до 5 людей: помер у… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Генштаб: протягом минулої доби на фронті відбулося 115 бойових зіткнень

Сили оборони відбили 33 атаки ворога на Бахмутському напрямку, утримали позиції та відбили штурми російських… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Усі розвідки партнерів поінформовані про загрози й перспективи, які є зараз, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні наголосив, що всі розвідки країн-партнерів поінформовані про наявні загрози… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: в Україні формують добровольчий жіночий підрозділ управління БПЛА

В Україні виникла ініціатива із формування добровольчого жіночого підрозділу, що займатиметься безпілотниками у тісній інтеграції… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Зеленський провів Ставку: заслухав доповіді по фронту та про перемовини щодо звільнення полонених

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 29 квітня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Під час засідання… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.