fbpx
Сьогодні
13:39 09 Лип 2021

Єгипет додає 28 нових країн до зростаючого списку туристичних електронних віз

Єгипет додав до свого списку 28 нових країн, які можуть отримати туристичну візу в електронному вигляді. Уряд ухвалив це рішення як частину низки зусиль щодо залучення більшої кількості відвідувачів до країни.

Наразі країна дозволяє 74 національностям отримувати туристичні е-візи, передає Рубрика.

Пані Гада Шалабі, заступниця міністра з питань туризму та старожитностей з питань туризму, сказала, що останнє оновлення сприятиме заохоченню багатьох туристів різних країн відвідувати Єгипет.

Вона додала, що Інтернет-портал електронних віз підтримує 8 мов. Портал також відповідає на багато туристичних запитів та пропонує безпечні електронні платежі. Єгипетська туристична електронна віза коштує 25 доларів США за один в'їзд або 60 доларів США для кількох в'їздів. Віза видається максимум за 7 днів.

Заступниця міністра туризму та старожитностей з питань туризму також заявила, що уряд очікує, що нові доповнення до списку матимуть позитивний вплив на збільшення кількості туристів в Єгипті.

Подати заявку на отримання електронної візи туристи можуть за цим посиланням: https://www.visa2egypt.gov.eg/ 

Раніше повідомлялося, що Єгипет збільшує рівень заповнюваності готелів до 70% перед розпалом літнього туристичного сезону.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: