fbpx
Сьогодні
12:57 09 Лип 2021

Відомий блогер записав трек про Кличка та потрапив у музичні топи

У п'ятницю, 9 липня, хіт про мера Києва Віталія Кличка "Одного дня я стану мером", який створив відомий блогер та музикант Іван Марунич, з'явився на всіх цифрових майданчиках. Також трек презентували в ефірі радіо Київ ФМ, радіо ROCKS та "Нашого радіо".

Про це повідомили в пресслужбі Івана Марунича, передає "Обозреватель".

Там зазначили, що після публікації лайв-версії пісні слухачі почали вимагати студійний запис. Музиканти з гурту Karta Svitu, фронтменом якої є Марунич, вирішили створити студійний драйвовий трек.

"Декілька тижнів тому я записав експромтом пісню за кермом машини і опублікував у себе на сторінці в Facebook. З перших же хвилин понеслися лайки і приємні коментарі. Коли ж на наступний день у коментарях відповів і мер Києва Віталій Кличко, то до лайків ще й додалися дзвінки від журналістів. Більшість закінчували інтерв'ю проханнями записати студійний сингл. Люди попросили – ми зробили!" – розповів Іван Марунич, фронтмен Karta Svitu.

Нагадаємо, що Віталій Кличко записав свою відповідь на відео у віршованій формі та порадив Івану "продовжувати музикою займатися".

Відповідь мера гурт заміксував і вставив у фінальний запис. Окрім цього, в пісні звучать інші відомі вислови очільника столиці в оригіналі на кшталт "щоб холодна вода перетворилась на гарячу – її потрібно підігріти".

Хіт увійшов в тренди музичних хітпарадів, зокрема він потрапив у топ найкращих новинок Apple Music.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: