fbpx
Сьогодні
15:20 09 Лип 2021

У Раді хочуть заслухати доповіді Авакова та керівника Нацполу після ДТП з Юрченком

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура заявив, що буде просити викликати до Парламенту керівника Національної поліції України Ігоря Клименка, а також міністра внутрішніх справ Арсена Авакова для доповіді після останніх ДТП із народними депутатами Олександром Юрченко та Євгеном Брагарем.

Про це він заявив під час ефіру на одному з телеканалів, передає УНН.

"Нам треба системно з цим розібратися. Тому що є питання до керівника Національної поліції, та я буду просити, коли буде погоджувальна Рада, щоб колеги підняли питання, і керівника Національної поліції та міністра внутрішніх справ викликали в парламент для доповіді по всім таким ситуаціям", – наголосив Качура.

Зокрема, Качура наголосив, що по різному ставиться до фігурючих у ДТП нардепів. Коментуючи інцидент з Олександром Юрченко, він назвав вибір громадян, які голосували за останнього "помилкою", зазначивши, що через "таких чиновників громадяни складають негативне враження щодо всіх нардепів".

"З приводу Брагара, ми розбиралися всередині фракції. До речі, Брагар себе повів достойно, він не махав "ксивою". Коли йому запропонували пройти тест – він його пройшов. Та коли тільки він заповнював документи в мед. закладі, дізналися, що він народний депутат", – додав Качура.

Як повідомляли ЗМІ, 8 липня у Львові народний депутат Олександр Юрченко під наркотиками скоїв автопригоду.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: