fbpx
Сьогодні
11:46 08 Лип 2021

ДБР та СБУ проводять обшуки у департаменті КМДА та "Київавтодорі"

8 липня слідчі Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України проводять обшуки у приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури та КК "Київавтодор".

Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації, передає Рубрика.

"Політичний тиск на міську владу продовжується: сьогодні тривають обшуки у Департаменті транспортної інфраструктури та КК "Київавтодор"", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обшуки проводяться на підставі ухвали слідчого судді Печерського райсуду Києва в рамках кримінального провадження щодо закупівлі техніки КК "Київавтодор".

Також повідомляється, що Департамент та комунальна корпорація "надали всі документи, необхідні для всебічного й повного розслідування".

У КМДА пояснили, що провадження стосується закупівлі машин для внесення рідких хлоридів для КК "Київавтодор", яка була виконана за процедурою офіційних публічних тендерів.

Департамент транспортної інфраструктури запевняє, що його діяльність та діяльність підпорядкованих йому комунальних підприємств "прозора, тож об'єктивна і неупереджена перевірка встановить істину".

Як повідомляла Рубрика, 17 червня з обшуками в офіс КК "Київавтодор" прийшли столична прокуратура спільно з фіскальною службою. Справа пов'язана з несплати податків на суму 30 мільйонів гривень.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: