fbpx
Сьогодні
16:45 08 Лип 2021

Адвокат Порошенка оприлюднив позов до Зеленського

Фото facebook.com/ProtsyshynOfficial

Адвокат п'ятого президента України та лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка Ігор Головань опублікував позов до Володимира Зеленського та ГО "ТОМ 14", поданий до Окружного адмінсуду Києва.

Документ він опублікував у власному блозі на "Українській правді".

Відомо, що адвокати Порошенка через суд вимагають від Зеленського та Бігуса оприлюднити т. зв. "прослушку Медведчука" у повному обсязі. Ігор Головань зазначає, що ця інформація становить суспільний інтерес, а тому її слід оприлюднити в порядку, передбаченому ЗУ "Про доступ до публічної інформації".

"Пан Бігус, цілком виправдовуючи наші припущення, відмовляється публікувати "прослушки Медведчука" у первісному вигляді. Хоча які можуть бути причини ховати ці файли у журналіста? Хтось може заперечувати, що ці аудіофайли становлять значний суспільний інтерес?" – запитує Головань.

"От у "зливного бачка" таких причин може бути скільки завгодно. Агент повернув матеріали куратору, наприклад. І тепер файлів у пана Бігуса просто немає. Якщо взагалі ті файли колись пану Бігусу довіряли, а не монтували його відосики прямо на потужностях замовника", – припускає адвокат.

Крім позовної заяви, Головань опублікував заяву про залучення СБУ, а також заяву про виклик свідків: Бігуса Дениса Станіславовича, Опанасенка Максима Володимировича, Іванової Лесі Олегівни.

"Пропоную колегам-юристам і всім охочим оцінити, чи мав рацію радник глави президентського офісу Михайло Подоляк, коли назвав наш позов юридичним спамом. Як поставиться до нашого креативу найбільш креативний з адміністративних судів – недоліквідований одним із відповідачів ОАСК, скоро побачимо", – підсумував Головань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: