fbpx
Сьогодні
22:28 07 Лип 2021

"Укрпошта" продає NFT найтурботливішої марки

Україно-швейцарський проєкт "Діємо для здоров'я" разом з Укрпоштою створили найтурботливішу поштову марку, яка мотивує піклуватися про старших рідних. До 14 липня включно її можна придбати як NFT-токен на платформі Open Sea. Той чи та, хто придбає цю поштову марку, буде володіти мистецьким твором, який оберігається блокчейн технологією. 

В Україні понад 75 % смертей від ускладнень, пов'язаних із COVID-19, спостерігають серед людей старше 60 років. Щоб мотивувати людей більше піклуватися про своїх старших рідних у часи пандемії, була створена кампанія "365 днів турботи". Вона складається із простих та дієвих порад на кожен день, щоби спростити турботу про рідних. Ці поради можна знайти у соціальних мережах, а також на сайті кампанії. Кампанія реалізується спільно із Центром громадського здоров'я МОЗ України. 

Що це за марка?  У рамках кампанії "365 днів турботи" була створена марка разом із Укрпоштою за проєктом "Власна марка". Фізичні листи із цією маркою українці могли надіслати своїм рідним у День турботи про рідних, 4 червня. Зараз "Діємо для здоров'я" з Укрпошта створили NFT-токен, тобто мистецький цифровий об'єкт у вигляді найтурботливішої марки. Кошти із продажу токену будуть використані, щоб попіклуватися про старших людей, в яких немає близьких. 

Як її можна придбати?

  1. Створити собі електронний гаманець Metamask. Для цього можна встановити розширення Metamask у браузері
  2. Придбати криптовалюту у гаманці або перевести її з іншого гаманця. Для NFT-токенів здебільшого використовується Ethereum (ETH)
  3. Зареєструватися на сайті Open Sea
  4. Знайти лот "Найтурботливіша марка" й робити ставки 

Аукціон на придбання "Найтурботливішої марки" буде тривати до 14 липня 2021 року включно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: