fbpx
Сьогодні
14:55 07 Лип 2021

Для жінок-військовослужбовиць розробили новий зразок туфель, – Таран

Міністр оборони Андрій Таран заявив, що експериментальні моделі взуття для жінок-військовослужбовиць будуть на шнурівці і на нижчих підборах.

Про це він заявив на засіданні Кабміну 6 липня, передає УП.

"Ми розробили протягом минулого тижня вже новий зразок туфель. По-перше, вони вже мають шнурки, і це дозволяє їм не звалюватися з ноги під час ходьби, плюс наявність шнурівки дозволяє враховувати різну повноту стопи у людей. І по-друге, ми зробили набагато менший підбір", – сказав Таран.

Міністр оборони висловив сподівання, що протягом найближчого часу зможуть виготовити експериментальне взуття у необхідній кількості для комплектування коробки жінок-військовослужбовиць, які братимуть участь у параді до Дня Незалежності, і це "питання буде закрите".

За словами Тарана, якщо буде позитивний досвід використання цього нового взуття, то його надалі надаватимуть усім жінкам-військовим.

Як повідомляла Рубрика, Міноборони опублікувало новину про тренування курсанток Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які опанувують новий стройовий крок на підборах.

Відома ветеранка Марія Берлінська розповіла, чому, на її думку, тренування на підборах є неприйнятним. Відзначимо, що у коментарях до її допису зазначають, що таке взуття є частиною парадного одягу згідно з Наказом МОУ №606 от 20.11.2017 року.

Також у Верховній Раді вимагають службове розслідування щодо того, хто погодив "марш на підборах".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: