fbpx
Сьогодні
11:05 06 Лип 2021

Нардепи поки що не внесли жодної правки до законопроекту про олігархів, – Веніславський

Фото УНІАН

Законопроект Президента Володимира Зеленського про деолігархізацію мають розглянути на наступному позачерговому засіданні Верховної Ради, яке може відбутися вже цього місяця. Водночас, народні депутати ще не внесли жодної поправки до законопроекту.

Про це повідомив депутат від "Слуги народу" та представник Президента у Конституційному Суді Федір Веніславський, передає УНН.

"На даний момент народні депутати не вносили правки до президентського законопроекту про олігархів", – заявив Веніславський.

Депутат зазначив, що очолюватиме робочу групу з доопрацювання законопроекту про деолігархізацію та представлятиме його від комітету. Так, він наголосив, що до 7-8 липня триває процедура подання альтернативних правок до другого читання, процедуру щодо чого скоротили вдвічі. За його словами, процес опрацювання займатиме щонайменше 2 тижні. Залежно від кількості правок, законопроект можуть розглянути на наступному позачерговому засіданні.

За словами Веніславського, парламент розглядає "декілька пропозицій" щодо дати проведення наступного позачергового засідання Верховної Ради. Він зазначив, що така сесія можлива у липні та у серпні.

"Можливо, на наступному позачерговому засіданні ми зможемо розглянути правки до законопроекту, але все залежить від кількості правок… Щодо дати позачергового, є різні пропозиції, поки що немає чіткого визначення, те, що воно буде – це точно, але поки що, коли саме – не знаю. Я думаю, що воно буде і у серпні, і у липні", – додав депутат.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: