fbpx
Сьогодні
14:16 06 Лип 2021

Данілов розказав, коли ухвалять рішення щодо подальшої роботи телеканалу "Інтер"

Рішення щодо подальшої роботи телеканалу "Інтер" буде ухвалюватися після того як буде вивчено його структуру власності.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, відповідаючи на запитання про те, чи буде закритий телеканал "Інтер", власником якого є Дмитро Фірташ, повідомляє "Forbes".

"Крім "Інтера" працює багато каналів, які не всім подобаються, але ніякої вибірковості немає. Головне, щоб були докази. Розберемося зі структурою власності "Інтера", тоді подивимося", – заявив Данілов.

Як повідомлялося, Рада національної безпеки і оборони на засіданні 18 червня ухвалила рішення запровадити санкції проти Дмитра Фірташа та Павла Фукса.

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив на брифінгу, що санкції проти Дмитра Фірташа вирішили запровадити через його титановий бізнес, а саме через постачання сировини на військові підприємства Російської Федерації.

Як повідомляла Рубрика, за словами Данілова, Рада національної безпеки та оборони не включатиме у список олігархів людей, які добровільно готові будуть відмовитися від своїх активів.

Секретар РНБО також сказав,  якщо закон про деолігархізацію не спрацює, у Володимира Зеленського є інший план боротьби з олігархами, однак для цього в державі необхідно створити якісну законодавчу базу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: