fbpx
Сьогодні
20:13 05 Лип 2021

У "Слузі народу" заявили, що розпочинають підготовку до наступних виборів

Партія «Слуга Народу» розпочинає підготовку до наступних виборів

Про це під час конференції Житомирської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» оголосив голова осередку, народний депутат України Арсеній Пушкаренко, передає пресслужба політсили.

«Зараз основне завдання для нас, як для політичної сили, – це підготовка до наступних виборів, до наступного політичного циклу», – підкреслив Пушкаренко.

Він зазначив, що наразі у Житомирській області немає структурованої партійної організації «Слуга Народу». Але є багато хороших людей: депутати, активісти, партійці. Всі вони повірили Президенту і не просто підтримали його, віддавши за нього голос, а допомагали справами. Наприклад, волонтерили на виборах, розносили газети, були спостерігачами та членами виборчих комісій, балотувалися. Саме з таких людей будуть формуватися партійні структури.

«У нас є «золотий ресурс» – це гарні хороші люди, які підтримують команду «Слуга Народу». Наше завдання – об'єднати цих людей та перетворити їх на потужну політичну силу. І через два роки, коли будемо висувати нашу команду від Житомирщини до Верховної Ради України, ми повинні чітко розуміти, що у нас є партія, з якою ми можемо перемагати на виборах», – підкреслив Арсеній Пушкаренко.

Раніше повідомлялося, що перший в Україні районний офіс "Слуги Народу" відкриють на Житомирщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: