fbpx
Сьогодні
11:17 05 Лип 2021

У Раді пропонують провести шосту сесію з 7 вересня до 21 січня

Верховна Рада / Фото Вадима Чуприни

Народні депутати, члени Комітету Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Ради пропонують розпочати шосту парламентську сесію дев'ятого скликання 7 вересня 2021 року, а завершити 21 січня 2022 року.

Проєкт постанови №5720 "Про календарний план проведення шостої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання" зареєстрований на сайті Верховної Ради, передає Рубрика.

Так, згідно з текстом документа, 7 вересня пропонується провести засідання Погоджувальної ради, відкрити сесію, а після цього розпочати пленарне засідання.

Зазначається, що на час проведення шостої сесії ВР проєктом календарного плану відводиться десять тижнів для пленарних засідань парламенту, шість тижнів для роботи в комітетах, комісіях, депутатських фракціях (депутатських групах), чотири тижні для роботи народних депутатів з виборцями, десять годин для проведення "години запитань до уряду" у ВР.

Крім цього зазначається, що під час підготовки проєкту календарного плану проведення шостої сесії ВР з метою створення сприятливих умов для більш раціонального використання робочого часу регламентним комітетом враховано графік проведення чергових сесій Парламентської асамблеї Ради Європи з 27 вересня до 1 жовтня 2021 року та з 24 по 28 січня 2022 року, а також святкові та неробочі дні, дні релігійних свят.

Закриття шостої сесії, згідно з проєктом постанови №5720, планується 21 січня 2022 року після години запитань до уряду та пленарного засідання.

Зазначимо, що п'ята сесія парламенту закінчиться 23 липня 2021 року.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: