fbpx
Сьогодні
14:40 04 Лип 2021

Перший в Україні районний офіс "Слуги Народу" відкриють на Житомирщині, – Пушкаренко

До кінця року у кожній ОТГ відкриють офіс партії «Слуга Народу», а перший районний офіс запрацює у Бердичеві.

Про це під час конференції Житомирської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» заявив її очільник, народний депутат Арсеній Пушкаренко, передає пресслужба політсили.

«Сьогодні партія концентрується на відкритті офісів у нових районах, і Житомирська область у цьому лідер. Перший в Україні районний офіс буде відкрито у Бердичеві. Після того, як ми завершимо районний рівень, перейдемо до кожної ОТГ. До кінця року в кожній громаді має бути офіс «Слуги Народу», – зазначив Пушкаренко.

За його словами, у партії в області немає якихось особливих пріоритетних районів, де б підтримка інфраструктурних проєктів була більшою, ніж в інших.

«Для нас немає півночі, заходу чи центру області. Ми намагаємося максимально пропорційно розбудовувати інфраструктуру, щоб всі куточки нашої області не були обділені увагою. Для нас важлива кожна громада», – наголосив очільник Житомирської обласної партійної організації.

Також повідомляється, що Житомирська обласна організація політичної партії «Слуга Народу» утворила Політичну раду та обрала її очільницю. Нею стала народна депутатка України, член Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Тетяна Грищенко.

слуга народу житомирська область

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: