fbpx
Сьогодні
12:10 04 Лип 2021

Арестович втрапив у новий скандал через власну лайку

Фото: з Фейсбук

Речник української делегації в Тристоронній контактній групі й радник голови Офісу президента Олексій Арестович у нецензурній формі прокоментував статтю про тренування українських курсанток на підборах.

Користувач Facebook "Нєжинскій Гурок" опублікував скріншот статті The Guardian про скандал довкола тренувань курсанток на підборах.

Видання назвало цей вибір "ідіотським", а користувач соцмережі у лайливій формі тегнув Арестович, який так само не поліз за словом у кишеню.

"Курсантки особисто висловили бажання йти на параді в парадній формі, яка автоматично передбачає підбори. Їм дали можливість обрати з двох видів взуття більш зручний, після одного експериментального проходження. Якщо кого "Гардіан" і образила, то перш за все дівчаток-курсанток самих. І ти туди ж, обс*с дешевий. Так що зверни свій "Гардіан" і запхни собі в ж*пу", – написав Арестович у коментарях.

Арестович відповідає у коментарях

Надалі між автором Facebook-публікації та Арестовичем продовжився "обмін люб'язностями" в коментарях.

Зрештою, Арестович запропонував опоненту "підійти в понеділок на 11:00 на Банкову" та пообіцяв "приділити" йому "десять хвилин". Той у відповідь порадив Арестовичу "взяти серветки".

Арестович відповідає у коментарях

Нижче Арестович виправдався за свою лайку, мовляв, "іншої мови ця когорта не розуміє".

Нагадаємо, що це вже не перший скандал у соцмережах за участі речника української делегації у ТКГ.

У березні Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача "на х*й".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: