fbpx
Сьогодні
11:15 03 Лип 2021

Арахамія заявив, що Рада може працювати на тиждень довше перед канікулами, аби схвалити закон про олігархів

Фото: sluga-narodu.com

Для остаточного ухвалення президентського законопроєкту №5599 щодо олігархів до завершення сесії парламент може продовжити роботу ще на один тиждень.

Про це на брифінгу заявив голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія, передає пресслужба партії.

"Щоб його ухвалити в цьому сезоні, в нас є два варіанти. Перший – подовжити на тиждень пленарну роботу. Другий – відкласти на вересень. Будемо консультуватися і ухвалювати рішення. Я не бачу жодної необхідності якомога швидше це робити. Можна це робити в звичайному темпі", – сказав він.

Давид Арахамія заявив, що представники опозиції в особистих розмовах вже анонсували поправковий спам щодо цього законопроєкту.

"Кажуть, тримайтеся, побачите, що таке тисячі правок. Будемо дивитися. Буде достатній період, щоб їх подати. І побачимо, наскільки вони суттєві. Якщо це поправочний спам, то його можна побачити. Закон на 13 сторінок. І якщо там буде десятки тисяч правок, то зрозуміло, що це просто спам", – наголосив він.

Нагадаємо, 1 липня депутати у першому читанні проголосували за президентський законопроєкт №5599 про запобігання загрозам національній безпеці через вплив олігархів. Його підтримали 275 народних депутатів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: