fbpx
Сьогодні
21:10 02 Лип 2021

"Завтра буде грати вся Україна": Зеленський закликав підтримати українську збірну

Президент України Володимир Зеленський записав нове відеозвернення, у якому закликав громадян підтримати свою збірну з футболу у завтрішньому матчі Англія – Україна.

Відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Перш за все президент звернувся до української збірної. Зеленський зазначив, що ймовірно гравцям хочеться за декілька тижнів виснажливих тренувань та матчів повернутися додому, однак, за його словами, кожен українець скаже, що для повернення ще зарано.

"Завтра буде грати вся Україна. Завтра вболівати буде вся Україна. Завтра перемагати, дай Боже, буде вся Україна. Вся країна буде вболівати Ярмолу з Чернігівщини, за Зінченка, Маліновського з Житомирщини, за Зубкова з Донбасу, за Матвієнка з Криму, за Єремчука зі Львову, за Бущана з Одеси – за всіх-всіх-всіх вас. Завтра на полі будете не тільки ви з рідними містами – завтра на полі буде вся країна", – сказав Зеленський.

Глава держави закликав влаштувати перекличку серед "найбільшого 40-мільйонного фансектору у Європі". Зеленський почав із себе.

"Я – Володимир Зеленський. Місто Кривий Ріг, Дніпропетровщина. Місто сталевого характеру. Я вболіваю за свою збірну. Завтра на полі вся Україна, завтра перемагає Україна. Залізно", – сказав Володимир Зеленський на відео.

Нагадаємо, 30 червня збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1 та вперше в історії пройшла в 1/4 Чемпіонату Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: